Dinsdag 19 januari 2021

Laatste kans: inschrijving Sport van Morgen

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen? Word nu coach van jouw eigen ontwikkeling met de opleiding de Sport van Morgen.

Vanwege de vele aanmeldingen heeft de WOS samen met Fanbased ervoor gekozen om een extra groep toe te voegen aan deze editie van de opleiding De Sport van Morgen!

De deadline voor inschrijving sluit maandag 25 januari om 18:00 uur!

De opleiding is gericht op persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap voor iedereen met een loopbaan in de sport. Ben of ken jij iemand die werkzaam is bij een sportbond, sportvereniging of een andere organisatie in de sportsector, dan zijn wij op zoek naar jou! Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen tijdens de opleiding ‘De Sport Van Morgen 2021’. In dit programma versnellen we jouw persoonlijke groei en investeer je in de ontwikkeling van de sportsector.

Download hier de brochure voor de Sport van Morgen of kijk deze informatie pagina.

Wil je aanvullende informatie over de opleiding De Sport van Morgen? Neem dan contact op met de Team Fanbased.

Team Fanbased
+31 6 502 745 56
inschrijving@fanbased.nl