Woensdag 19 augustus 2020

NL Leert Door

Staat je baan onder druk, of verandert je werk door de coronacrisis? Dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen van een loopbaancoach die meedenkt over jouw volgende stap. Onderzoek samen wat jij wilt en kunt en wat je nog wilt leren. Dit traject voor (niet) werkenden en zelfstandigen wordt vanaf begin augustus gefinancierd vanuit het overheidsprogramma NL Leert Door en is dus gratis.

Aanmelden is heel simpel. Zoek een loopbaanadviseur in de buurt, meld je aan, maak een afspraak en de loopbaanadviseur regelt de subsidie. Check wel even of de loopbaanadviseur is aangesloten bij NL Leert Door. 

Aan de hand van jouw wensen ontwikkel je samen met de loopbaanadviseur een ontwikkelplan op maat. Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op www.hoewerktnederland.nl.